zaterdag 8 mei 2010

Geslaagde filmvoorstelling

De filmavond ten voordele van het Indiaproject waarvan sprake in het vorige bericht,is een succes geworden op vele vlakken. De organisatie is vlekkeloos verlopen. Met ongeveer zeventig mensen was de opkomst ook geslaagd. Het is altijd een beetje bang afwachten of er wel interesse gaat zijn. Als je een project wil steunen, dan wil je geld in het laatje en dan moeten er natuurlijk mensen zijn die enkele euro's willen betalen voor hetgeen je te bieden hebt. Het was een hele geruststelling om te zien dat de voorziene zitplaatsen langzaam bezet geraakten. Het was voor ons ook heel aangenaam dat die mensen naderhand hun tevredenheid uitten over de lokatie, over de goeie film, de hapjes en drankjes, de sfeer, kortom over het hele gebeuren.
We zijn dan ook heel blij te mogen meedelen dat we dank zij deze avond 650 euro kunnen schenken aan het project van Bert, Daniël en Yves (voor meer uitleg over dit project: zie de link elders op deze blog).
Bedankt iedereen die erbij geweest is! We gaan jullie zeker op de hoogte houden van de evolutie van het project dat jullie mee mogelijk gemaakt hebben.

Geen opmerkingen: